Hozzávalók:
4 db csirke felső comb és 4 db csirke alsó comb, só, bors, 3-4 dl tejföl, 15 dkg reszelt sajt, petrezselyem.
A csirkecombokat tepsibe rendezzük, mindkét felüket megszórjuk sóval, borssal és alaposan beledörzsöljük. Ha nagyobbak a felső combok, akkor csont mellett bevágjuk, hogy könnyebben átsüljenek. 2-2 tk kókuszolajjal meglocsoljuk mindegyiket és alufóliával lefedve 180 fokon 40-50 percig sütjük puhára. Amíg sülnek a combok a sajtot lereszeljük és a tejfölhöz keverünk sót, őrölt borsot és petrezselymet apróra vágva. A csirkecombokat lekenjük a fűszeres tejföllel és megszórjuk reszelt sajttal. Sütőbe visszatolva 200 fokon a sajt pirulásáig sütjük.
Egy adag ecetes fejes salátával fejedelmi eledel :)