Ketogén életmód minimális szénhidráttal

Keto élet

Keto élet

Keto taco casserole

2019. október 19. - Zsikee

Hozzávalók:

1 ek olaj, fél fej vöröshagyma kockára vágva, 1 kg darált marhahús, 2 ek só, őrölt bors, 2 ek taco fűszerkeverék, 1 zöld hegyes paprika apró kockákra vágva magok nélkül, 6 nagy tojás, 1 csésze reszelt sajt, 2 ek petrezselyemzöld apróra vágva.

Sütőt előmelegítjük 175 fokra. Serpenyőben felmelegítjük az olajat, hozzáadjuk a vöröshagymát és aranyszínűre pirítjuk. Beleborítjuk a darált marhahúst, fakanállal szétmarcangoljuk, készre pirítjuk. Megszórjuk taco fűszerkeverékkel, hozzáadjuk az apróra vágott zöldpaprikát és hagyjuk kicsit hűlni. A tojásokat egy nagy tálba ütjük, villával összehabosítjuk. Hozzáadjuk a marhahúst. Jól elkeverjük. Kivajazott tepsibe borítjuk a tojásos húsos keveréket, megszórjuk reszelt sajttal és kb. 25 percig sütjük. Petrezselyemmel meghintjük és minden adagra teszünk egy nagy kanál tejfölt, így tálaljuk. 

keto_taco_casserolle.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ketoelet.blog.hu/api/trackback/id/tr1715234504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása