Ketogén életmód minimális szénhidráttal

Keto élet

Keto élet

Keto Bounty

2019. október 31. - Zsikee

Hozzávalók: 

4 db tojás, 3 ek jó minőségű vaj, vanília aroma, 1 ek citromlé, csipet só, késhegynyi szódabikarbóna, 80 g édesítő, 35 g kakaópor.

Krém: 2 dl habtejszín, 125 g kókuszreszelék, 80 g édesítő.

Csokihoz: 1-2 dkg olvasztott vaj, kakaópor, folyékony édesítő.

A tojásokat szétválasztjuk, fehérjét kemény habbá verjük a csipet sóval. A sárgájához keverjük az olvasztott vajat, a vaníliát, a citromlevet, az édesítőszert és a kakaóporral elkevert szódabikarbónát. A tojásfehérje habot óvatosan a sárgás krémhez keverjük. Sütőpapírral bélelt kis méretű tepsibe simítjuk. 160 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük. A krémhez felverjük a habtejszínt és elkeverjük a kókuszreszelékkel, majd az édesítőszerrel. A krémet a kihűlt piskótára kenjük. A csokihoz a vajat mikróban megolvasztjuk, hozzákeverjük a kakaó port és az édesítőszert, majd a krém tetejére csorgatjuk. Hűtőben rádermesztjük a csokit a süti tetejére és felkockázva tálaljuk. 

 keto_bounty.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ketoelet.blog.hu/api/trackback/id/tr1115274604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása