Ketogén életmód minimális szénhidráttal

Keto élet

Keto élet

Vaníliás - habos sütemény

2019. november 20. - Zsikee

Hozzávalók:

Első piskóta: 3 tojás, 40 g kókuszreszelék megdarálva, 3 ek édesítő.

Második piskóta: 3 tojás, 20 g natúr kakaópor, 3 ek édesítő.

Krém: 240 g mascarpone, 200 g habtejszín (+ habfixáló), folyékony édesítőszer, vanília aroma.

A piskótához a tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét habbá verjük csipet sóval. Sárgáját kikeverjük az édesítővel. A sárgájához adjuk a megdarált kókuszreszeléket ) a másik piskótához a kakaóport), jól elkeverjük, óvatosan hozzákeverjk a tojásfehérje habot. 18 x 28 cm-es sütőpapíros tepsiben 180 fokon 25-30 percig sütjük. Külön sütjük a kókuszreszelékes és külön a kakaóporos lapot!

A krémhez a mascarponét kikeverjük folyékony édesítővel. Felverjük a tejszínt, ízesítjük édesítőszerrel. Összekeverjük a mascarponét a felvert tejszínnel. A kihűlt két lapot betöltjük. Tetejére étcsokit apróra vágunk és megszórjuk vele. Összes ch 27 g, 33 db lett. Így 1 db sütinek 1 g alatt van a ch tartalma.

Nem érhető el leírás a fényképhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://ketoelet.blog.hu/api/trackback/id/tr3315315686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása