Ketogén életmód minimális szénhidráttal

Keto élet

Keto élet

Fokhagymás kenyérke

2019. szeptember 10. - Zsikee

Hozzávalók: 

1 csésze reszelt mozzarella vagy trappista sajt, fél csésze őrölt mandula liszt, 2 ek krémsajt, 1 tk fokhagymapor, 1 tk sütőpor, só, 1 nagy tojás, 1 ek olvasztott vaj, 1 ek aprított petrezselyem, 1 ek reszelt sajt.

Melegítse elő a sütőt 200 fokra és egy sütőpapírral bélelt tepsit készítsünk elő. Közepes mikrózható tálba tegyük a reszelt sajtot, a mandula lisztet, a krémsajtot, a fokhagymaport, a sütőport és a csipet sót. 1 percig melegítsük a mikróban, majd adjuk hozzá a tojást. Jól keverjük el. Fél ujjnyi vastagra nyomkodjuk ovális alakban a sütőpapírra. Egy kis tálkában keverjük el az olvasztott vajat, a fokhagymaport, a petrezselymet és a reszelt sajtot. Kenjük meg a kenyérke tetejét  a keverékkel és süssük 200 fokon aranybarnára 15-17 perc alatt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ketoelet.blog.hu/api/trackback/id/tr315061134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása