Hozzávalók:
1 kg darált hús, 2 tojás, só, bors, petrezselyem, pici fűszerpaprika, fokhagymasó, 6 db főtt tojás, pici kókusz olaj.
A darált húshoz hozzáütjük a 2 tojást, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk fokhagymasóval, fűszerpaprikával és szárított vagy apróra vágott friss petrezselyemmel. Jól összegyúrjuk a masszát. 6 darab tojást megfőzünk, végüket levágjuk, hogy a masszában szépen egymáshoz simuljanak. Egy közepes méretű tepsit kikenünk kókuszolajjal és a húsmassza 1/3-át rásimítjuk hosszúkás sávban, közepén végig egy mélyedést húzunk, amibe majd a tojásokat ültetjük szépen egymás mellé. A massza 2/3-ával körbe beborítjuk a tojásokat, henger alakban szépen elsimítjuk a husit.
190 fokra előmelegített sütőbe toljuk és 1 órán át sütjük alufólia alatt. Egy óra elteltével a fóliát leszedjük és 200 fokon még fél órát sütjük szép pirosra. Kicsit hagyjuk hűlni és utána szépen szeletelhető.