Ketogén életmód minimális szénhidráttal

Keto élet

Keto élet

Stefánia vagdalt

2019. szeptember 25. - Zsikee

Hozzávalók: 

1 kg darált hús, 2 tojás, só, bors, petrezselyem, pici fűszerpaprika, fokhagymasó, 6 db főtt tojás, pici kókusz olaj.

A darált húshoz hozzáütjük a 2 tojást, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk fokhagymasóval, fűszerpaprikával és szárított vagy apróra vágott friss petrezselyemmel. Jól összegyúrjuk a masszát. 6 darab tojást megfőzünk, végüket levágjuk, hogy a masszában szépen egymáshoz simuljanak. Egy közepes méretű tepsit kikenünk kókuszolajjal és a húsmassza 1/3-át rásimítjuk hosszúkás sávban, közepén végig egy mélyedést húzunk, amibe majd a tojásokat ültetjük szépen egymás mellé. A massza 2/3-ával körbe beborítjuk a tojásokat, henger alakban szépen elsimítjuk a husit.

190 fokra előmelegített sütőbe toljuk és 1 órán át sütjük alufólia alatt. Egy óra elteltével a fóliát leszedjük és 200 fokon még fél órát sütjük szép pirosra. Kicsit hagyjuk hűlni és utána szépen szeletelhető. 

 stefaniavagdalt_babos_korettel.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ketoelet.blog.hu/api/trackback/id/tr4015171428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása