hozzávalók / 4 adag
4 db paradicsom (érett, nyári)
1 közepes db kígyóuborka
1 közepes db lila hagyma
20 db olajbogyó (fekete)
1 ek balzsamecet
50 ml olívaolaj
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
12 dkg feta sajt
1 tk oregánó
elkészítés
1. A paradicsomot megmossuk, kicsumázzuk, felkockázzuk.
2. Az uborkát megmossuk, felkockázzuk.
3. A lilahagymát felkarikázzuk. A hagymát, paradicsomot, uborkát egy tálba tesszük. leöntjük az olívaolajjal és balzsamecettel, sózzuk, borsozzuk, majd az egészet összeforgatjuk.
4. A fetát felszeleteljük, és a kitálalt salátára helyezzük. megszórjuk oreganóval, és csepegtetünk rá még pár csepp olajat.
Egészséghez az első lépés és további receptek itt : www.tetested.hu
