hozzávalók / 2 adag
185 g tonhalkonzerv
12 db koktélparadicsom
1 közepes db lila hagyma
50 g olajbogyó
2 db főtt tojás
100 g jégsaláta
0.5 citromból nyert citromlé
3 ek olívaolaj
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
olasz fűszerkeverék ízlés szerint
elkészítés
1. A tonhalat leszűrjük, villával darabokra tépkedjük. A hagymát vékony gyűrűkre, a paradicsomokat és az olajbogyókat kettévágjuk. A tojásokat meghámozzuk, durvára vágjuk. A jégsalátát falatnyi darabokra tépkedjük.
2. A jégsalátát elosztjuk 2 tányér aljára, rászórjuk a paradicsomot és az olajbogyót. Elosztjuk rajta a tonhalat, majd a hagymát, és megszórjuk a tojással.
3. A dresszinghez a citromlevet elkeverjük az olajjal. Sóval, borssal és a fűszerkeverékkel ízesítjük.
4. A dresszinget a salátára locsoljuk, és tálaljuk.
A receptet kérlek osszad meg barátaiddal is!
Válts életmódot és érezd jól magad !
Egészséghez az első lépés és további receptek itt : www.tetested.hu