Hozzávalók:
2 zellerszár
2 db cukkini
1 uborka
1-1 darab színes kaliforniai paprika
8-10 koktélparadicsom
A töltelékhez:
25 dkg sovány túró
1 evőkanál finomra vágott snidling
1 evőkanál finomra vágott petrezselyem
3-4 levél bazsalikom
só
bors
1 evőkanál olívaolaj
1 púpozott evőkanál zsírszegény tejföl
3 fej csiperke
Elkészítés:
A gombát apró kockákra vágjuk, pár csepp citrommal meglocsoljuk, hogy ne barnuljon meg. A zöld fűszereket finomra vágjuk. A túrót elkeverjük a tejföllel, hozzáadjuk a gombát, az olajat és a fűszereket, sózzuk, borsozzuk.
A paprikákat cikkekre/csónakokra, az uborkát és a cukkinit vastagabb karikákra, a zellerszárat 5-6 centis darabokra, a koktélparadicsomot félbe vágjuk.
Habzsákba töltjük a fűszeres túrókrémet, és a zöldségfalatokra túróhalmokat nyomunk.
