Hozzávalók:
- 4 nagy szelet csirkemell
- 4 tojás
- egy kevés fincsi szárnyas fűszer
- egy kis fej vöröshagyma,
- petrezselyem,
- kevés vaj,
- só, bors,
- egy kis kanál mustár.
Rendkívül egyszerű recept, csak a változatosság miatt érdekes, na meg persze finom is...A tojásokat keményre főzöm, megpucolom. Villával összetöröm, hozzáadok kevés vajat, apróra vágott hagymát, aprított petrezselymet, sót, borst, egy kiskanál mustárt és jól összekeverem. A csirkemelleket kiklopfolom óvatosan, majd befűszerezem olyan szárnyas fűszerkeverékkel, amilyen éppen van. A szeletek szélére rakok 1-2 kanál tojáskrémet, majd beletekerem. Fogpiszkálóval összetűzdelem a kilógó részeket úgy, hogy a tojás ne látszódjon ki. Nagyon pici olíva olajjal meglocsolom, fóliával letakarom, majd sütöm kb. 25 percig, közben önthettek alá esetleg kevés vizet. Majd leveszem a fóliát és még kb. 15 percig tovább sütöm.