Ketogén életmód minimális szénhidráttal

Keto élet

Keto élet

Rakott brokkoli

2021. május 20. - Zsikee
Hozzávalók: 500 gramm brokkoli kis rózsákra szedve, 500 gramm darált hús (csirke, pulyka, sertés, marha, bármi lehet), 1 fej hagyma, 3-4 db paradicsom, só, bors, 6 főtt tojás, petrezselyem, házi tejföl.
A brokkolit megfőzzük sós vízben, lecsepegtetjük és kizsírozott tepsibe borítjuk. Elegyengetjük, hogy mindenhová kerüljön. Megfőzzük és megpucoljuk a tojásokat. A hagymát zsíron megpirítjuk, rátesszük a darált húst, fehéredésig pirítjuk. A paradicsomot felkockázzuk és rátesszük a darált húsra, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel és készre pároljuk. Ha sok a leve, merőkanállal leszedjük róla.
A darált húst a brokkolira terítjük, rákarikázzuk a főtt tojásokat. A tejfölt megsózzuk és elkenjük a tojások tetején. 180 fokos sütőbe toljuk pirulásig �
Rakott brokkoli | Alexandra Takács receptje - Cookpad receptek

A bejegyzés trackback címe:

https://ketoelet.blog.hu/api/trackback/id/tr6316566824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása