Hozzávalók:
50 dkg Csirkemell
Só
Bors
Rozmaring
10 dkg Light sajt
2 Paradicsom
Vegyes zöldség (ez lehet bármi)
Oregánó
Bazsalikom
Elkészítése:
A csirkemelleket kiklopfoljuk, majd érzéssel sózzuk, borsozzuk és rozmaringgal megfűszerezzük.
Felvágjuk kicsi kockára a paradicsomot, majd a vegyes zöldséggel összekeverjük. (Itt se kell teljesen megkötnünk magunkat, nyugodtan tegyünk bele azt, ami épp itthon van.) A tölteléket oregánóval és bazsalikommal megszórjuk, majd egy kicsit állni hagyjuk.
Kezdődik a hús töltése. A húsra vékonyra szeletelt sajtot terítünk, majd rátesszük a zöldség tölteléket. Összetűzzük hengerbe vagy ahogy tudjuk. Nem baj, ha egy kicsit bénán sikerül, látnátok néha az enyémet… Összetűzésre ha nincs semmink, akkor a fogpiszkáló is megteszi. Ezután kevés olajon, mindkét oldalát megsütjük. Ha tepsiben sütitek, akkor kevés vizet is tegyetek alá. Ahogy a hús szép piros, kész is. Köretként mehet hozzá például hagymás tört édesburgonya! .
Testépítők diétás ételeinek receptgyűjteménye oldalról van a recept. Köszönjük :)