Hozzávalók:
500 g darált marhahús, 1 fej jégsaláta, 1 nagy paradicsom, 70 g csemege uborka, só, őrölt bors, cheddar sajt szeletelve, majoránna, fokhagymapor.
Az öntethez: 10 g mustár, 20 g cukormentes ketchup, 50 g majonéz, kevés apróra vágott vöröshagyma.
A húst zsiradékon lesütjük, sózzuk, borsozzuk, pici majoránnával meghintjük, megszórjuk fokhagymaporral.
Az öntethez a majonézt, mustár és ketchupot összekeverjük, hozzáadunk apróra vágott vöröshagymát, pici fokhagymaport keverünk bele.
A jégsalátát falatnyi darabokra csipkedjük, rá rétegezzük a fűszeres darált húst, majd a sajtot falatnyi darabokra vágva vagy reszelve. Végül meglocsoljuk az öntettel és felfaljuk