Ketogén életmód minimális szénhidráttal

Keto élet

Keto élet

Kaliforniai paprikába töltött marhahús keto módon:

2023. október 15. - Zsikee

Hozzávalók: 1 vöröshagyma, 2 szál újhagyma, 1 kg marhahús, só, bors, fokhagyma, paradicsompüré, 40-50 dkg karfiol, vaj, sajt, kaliforniai paprika.

A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, az újhagymát felkarikázzuk, a marhahúst 2x2 centis kockákra vágjuk. A marhahúst kevés zsíron szép barnára pirítjuk, rádobjuk az összezúzott fokhagymát, vöröshagymát, sózzuk, borsozzuk, mehet rá az újhagyma zöld szára karikázva. Felöntjük húslevessel, hogy éppen csak ellepje, majd hozzáadjuk a paradicsompürét. Lefedve rotyogtatva főzzük, amíg a levét elfőzi és besűrűsödik. A karfiolt puhára főzzük sós vízben, jól leszűrjük, kevés vajjal, sóval, borssal, szerecsendióval, újhagymakarikákkal jól összetörjük burgonyatörővel. A kaliforniai paprikákat félbevágjuk hosszában, magházát eltávolítjuk, kikenjük kevés olajjal, majd a húsos ragut belekanalazzuk, úgy, hogy félig legyen a paprika. Tetejére kanalazunk a karfiolos masszából, majd reszelt sajttal bőven megszórjuk. 180 fokos sütőben addig sütjük, amíg a paprika megsül és a sajt a tetején megbarnul.

Lehet, hogy egy kép erről: étel

A bejegyzés trackback címe:

https://ketoelet.blog.hu/api/trackback/id/tr1718235251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása