Ketogén életmód minimális szénhidráttal

Keto élet

Keto élet

Serpenyőben sült csirkemell gombával, baconnel, sajttal

2023. október 15. - Zsikee
4 személyre:
Hozzávalók: a páchoz:
1 csésze olívaolaj vagy kókuszzsír, 2 pohár citromlé, 1 kk só, 1 tk fokhagymapor, 1 tk vöröshagymapor, fél tk őrölt bors.
A sülthöz: 4 fél csirkemell, 15 dkg bacon szalonna, 30 dkg gomba, 1 kis kocka vaj, 15-20 dkg reszelt sajt.
A pácot elkészítjük és beletesszük a csirkemelleket. Hagyjuk legalább fél órán keresztül, de jó ha 2-3 órát áll a pácban. Egy serpenyőt felforrósítunk és a csirkemelleket a páccal együtt beletesszük, majd szép pirosra sütjük. Egy másik serpenyőben kiolvasszuk a nagyobb kockákra vágott bacont, majd dobunk egy kanál vajat a serpenyőbe és beledobjuk a szeletekre vágott gombát. Gyakran megkeverjük és szép barnára pirítjuk. Ha kész a csirke, egymás mellé toljuk őket a serpenyőben, ráhalmozzuk a baconos gombát, majd megszórjuk reszelt sajttal és lefedjük, amíg a sajt ráolvad. Egy nagy adag friss, ropogós salátával vagy zöldségpürével, savanyúsággal kiadós ebéd lesz belőle.
Tápanyag: 1 csirkemell = 1 g szénhidrát, 215 kcal, 17 g fehérje, 0,6 g cukor.
Nem érhető el leírás a fényképhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://ketoelet.blog.hu/api/trackback/id/tr8218235201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása