Hozzávalók: 2 db csirkemell, fél csésze spenót, fél pohár krémsajt, 5dkg reszelt sajt, 1 kiskanál só, fokhagymapor, fűszerpaprika, bors ízlés szerint, petrezselyem.
A spenótot felaprítjuk késsel, hozzákeverjük a krémsajtot és a reszelt sajtot és a petrezselymet.
A csirkemelleket hosszában félbevágjuk, de nem vágjuk át, hogy rá tudjuk hajtani a tetejét a töltelékre. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk fokhagymaporral, fűszerpaprikával, jól bedörzsöljük a fűszerekkel a csirkemellet, majd beletöltjük a tölteléket és ráhajtjuk a tetejét. Zsírt vagy olajat forrósítunk és beletesszük a csirkemelleket. Lefedve szép pirosra sütjük. Egy nagy adag salátával vagy karfiol pürével tökéletes.