60 dkg csirkemellfile, só, bors, fokhagymapor, őrölt kömény, chilipor, fűszerpaprika,
A csirkemellfiléből nagy nyitott szeleteket vágunk és kiklopfoljuk, megsózzuk, őrölt borssal, őrölt köménnyel, chiliporral, fokhagymaporral, fűszerpaprikával megszórjuk, jól beledörzsöljük a fűszereket. Egy kis tálba tesszük a husikat egymásra és Folpackkal letakarva 12 órára hűtőbe tesszük. Utána kiterítjük a húsokat egymás tetejére a Folpackra és szorosan feltekerjük. Becsomagoljuk a Folpackba légmentesen. A végeit jól betekerjük. Fazékba tesszük, vízzel felöntjük és forrástól számítva 1-1,5 órát főzzük. Kihűtjük és hűtőben pihentetjük, csak azután szeleteljük fel. Nagyon finom, ha hagyjuk elég ideig hűlni, akkor nem esik szét. Szendvicsnek salátalevélbe vagy uborkaszeletre, kaliforniai paprikába kiváló.