Ketogén életmód minimális szénhidráttal

Keto élet

Keto élet

Sajtos kenyér rúd

2019. szeptember 09. - Zsikee

Hozzávalók: 

3/4 csésze reszelt mozzarella vagy trappista sajt, 6-8 dkg krémsajt, 1/3 csésze mandulaliszt vagy kókuszliszt, 2 tk sütőpor, 1/4 tk fokhagymapor, fél tk olasz fűszerkeverék, 1 tojás, fél csésze cheddar sajt, 

A reszelt sajtot a krémsajttal mikróban 1 percig melegítjük. A lisztet a sütőporral, a fokhagymaporral, az olasz fűszerkeverékkel és a tojással elkeverjük, hozzáadjuk az olvasztott sajtokat. Egynemű masszává keverjük és adunk még hozzá fél csésze cheddar sajtot. Jól összekeverjük. Hűtőben letakarva 30 percig pihentetjük. Mandula vagy kókusz lisztet szórunk egy deszkára. A masszát 4 felé vágjuk és hosszúkás rudakat gyúrunk belőle. Megszórjuk olasz fűszerkeverékkel és reszelt sajttal és előmelegített sütőben 220 fokon 10-12 percig sütjük. Paradicsomszószba mártogatva nagyon finom. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ketoelet.blog.hu/api/trackback/id/tr8015054474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása