Hozzávalók:
1 fej karfiol ledarálva, 3 tojás, 5 dkg reszelt sajt, snidling apróra vágva, 1 tk fűszerpaprika, só, őrölt bors, pici olaj.
A karfiolt rózsáira szedjük és aprítógépbe téve ledaráljuk karfiol nagyságúra. Hozzáütünk 3 tojást, reszelt sajtot és apróra vágott snidlinget, fűszerpaprikát adunk mellé, sózzuk, borsozzuk. Jól elkeverjük.
Kókuszolajat melegítünk serpenyőben. A masszát fagyi kanál segítségével adagolunk kettőt a felmelegített serpenyőbe. Húsfordító lapáttal elnyomkodjuk és négyzet alakúra formázzuk. Mindkét felét pirosra sütjük. Sonkaszeletet teszünk az egyikre, reszelt sajttal megszórjuk és rátesszük a másik szelet "kenyeret". Tányérra szedjük, zöldségekkel tálaljuk.