Ketogén életmód minimális szénhidráttal

Keto élet

Keto élet

Hússal töltött paprikák

2019. október 18. - Zsikee

Hozzávalók: 4 db piros húsú kaliforniai paprika, fél kiló darált sertés hús, 1 közepes fej vöröshagyma, só, bors, 5 ek olaj, petrezselyemzöld, fokhagymapor, 10 dkg reszelt sajt,

A vöröshagymát megpucoljuk és apró kockákra vágjuk. Serpenyőben 3 ek olajat melegítünk, rátesszük a vöröshagymát, sózzuk és gyakran keverve üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a darálthúst, és fakanál segítségével felaprítjuk. Sózzuk, borsozzuk és fokhagymaporral megszórjuk. Kevergetve pirítjuk készre. A paprikákat hosszában kettévágjuk, magházát eltávolítjuk és sózzuk. Tepsit 2 ek olajjal kikenünk, beleállítjuk a paprikákat egymás mellé, és belekanalazzuk a kész darált húst. 180 fokra előmelegített sütőben fél órát sütjük alufóliával lefedve, majd fólia nélkül még 20 percet. Ha ráncosodik a paprika, akkor már jó lesz, megszórjuk a reszelt sajttal és 200 fokon aranysárgára sütjük. Nagyon finom lett. 

hussal_toltott_paprika_kicsi.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ketoelet.blog.hu/api/trackback/id/tr8515232236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása