Ketogén életmód minimális szénhidráttal

Keto élet

Keto élet

Keto burrito

2019. október 18. - Zsikee

Hozzávalók: 

Fél kiló csirkemell fié, fél fej karfiolból karfiolrizs, vaj, tortilla lap vagy saláta vagy spenót levél, esetleg párolt káposzta levél. Ízesítés: 4 ek chili por, 3 ek kömény, 3 ek fűszerpaprika, 2 ek vöröshagymapor, 2 ek fokhagymapor, tojás.

Keverjük össze a chiliport, a köményt, a fűszerpaprikát, a hagymaporokat. Ízesítjük a csirkecsíkokat sóval, borssal és forgassuk meg a fűszerkeverékben. A felesleget rázzuk le és tegyük félre. Egy nagy serpenyőben olvasszuk fel a 2 ek vajat. Süssük a csirkét aranybarnára. Tegyük sütőlemezre. A serpenyőbe tegyük a karfiolrizst, szórjuk meg a fűszerkeverékkel. Süssük kevergetve 1 percig.  A tojást süssük meg tükörtojásnak. Töltsük meg a tortilla lapot, tegyünk mindegyikbe egy tükörtojást, rá a husikat, a karfiolrizst és göngyöljük össze. 

 

keto_burrito.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ketoelet.blog.hu/api/trackback/id/tr3915232290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása