Ketogén életmód minimális szénhidráttal

Keto élet

Keto élet

Alfredo tök csirkemellel

2021. április 08. - Zsikee
Hozzávalók: 1 spagetti tök sütve, fél csésze krémsajt, ¼ csésze parmezán sajt, ½ csésze cukrozatlan mandulatej (1 percig melegítjük a mikróban), ½ tk fokhagymapor, ¼ tk fehér bors (csaka a színe miatt), só, apróra vágott petrezselyem, 2 csirkemell, (fűszerek: fokhagymapor, szárított bazsalikom, szárított oregánó), 1-2 tk zsír.
A tököt félbevágjuk, magházát eltávolítjuk a magokkal együtt. Sütőpapíros tepsire helyezzük a héjával felfelé, és 180 fokon kb. 30 percig sütjük. Ha belemegy a villa, akkor már jó lesz.
Villával szálasítjuk a tök husát és félretesszük.
A mandulatejet a krémsajttal simára keverjük, belekeverjük a parmezán sajtot, sózzuk, borsozzuk, fokhagymaporral ízesítjük. A szálasított tököt belekeverjük a sajtkrémbe és petrezselyemmel megszórjuk.
A csirkemellet befűszerezzük: sózzuk, borsozzuk, megszórjuk fokhagymaporral, bazsalikommal és oregánóval és zsíron kisütjük.
Lehet, hogy egy kép erről: étel és belső tér

A bejegyzés trackback címe:

https://ketoelet.blog.hu/api/trackback/id/tr2816494280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása