Ketogén életmód minimális szénhidráttal

Keto élet

Keto élet

Sajtos csirkés baconos ragu

2023. március 05. - Zsikee
Sajtos csirkés baconos ragu:
Hozzávalók: 1 kg csirke fűszerezve, kis kockákra vágva és megpárolva, 12 szelet bacon szalonna megsütve és szeletelve, 1 csésze karfiol, 2 csésze brokkoli, 2 csésze reszelt sajt, 1 gerezd fokhagyma, 3/4 csésze ranch öntet (Egy keverőedényben 3 rész olívaolajat, egy rész citromlevet, egy fél rész dijoni mustárt simára keverünk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Az újhagymát megtisztítjuk, nagyon apróra vágjuk, és az öntethez adjuk), só, bors.
Sütőt előmelegítjük 175 fokra. A brokkolit és karfiolt megpároljuk rózsákra szedve. Hideg vízzel lehűtjük. Nagy tálban elkeverjük a megpárolt csirke kockákat, a kisütött és aprított bacon szalonna felét, az összezúzott fokhagymát, a leszűrt brokkolit és a karfiolt, majd a reszelt sajt felét. Hozzáadjuk a ranch öntetet és jól elkeverjük. Kivajazott sütőtálba vagy tepsibe önjük, tetejére szórjuk a maradék reszelt sajtot és baconkockákat, és 15 perc alatt megsütjük.
Lehet, hogy egy kép erről: étel és belső tér

A bejegyzés trackback címe:

https://ketoelet.blog.hu/api/trackback/id/tr9018064302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása