Ketogén életmód minimális szénhidráttal

Keto élet

Keto élet

Áfonyás habkrém

2019. szeptember 16. - Zsikee

Ez a recept úgy született, hogy bár elég ritkán kívánom a nyalánkságot, de egyik este rám tört, hogy én most úgy, de úgy ennék valami finomságot  és eszembe jutott, hogy van a fagyasztóban áfonya!!!  Gondolkodtam, gondolkodtam és a fejemben már össze is állt a recept egy jó kis pohárkrémhez. Fotó sajnos nem készült, mert mire eszembe jutott, hogy fényképezni kellene, addigra már nem volt mit.

Hozzávalók:

5 dkg áfonya, 125 g mascarpone, 1 dl habtejszín, folyékony édesítő, pici vanília aroma és fahéj.

Az áfonyát mikróban felmelegítjük kb, 1-2 perc alatt. A tejszínt habbá verjük és a mascarponéval egynemű masszává keverjük, hozzáadjuk a folyékony édesítőt és a vanília aromát. Desszertes tálkába töltjük a habot és az áfonyát ráhalmozzuk levével együtt a tetejére. Fahéjjal megszórjuk és gyorsan bekanalazzuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://ketoelet.blog.hu/api/trackback/id/tr215097762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása